Leyenda Serrana Αυθεντικό Χειροποίητο Ισπανικό Jamon 4 Kg Leyenda Serrana 3011121-3
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
- Επιλεγμένη ράτσα χοίρων
- 100% χειροποίητο
- Συσκευασία Vacuum
- Περίοδος ωρίμανσης: 8-10 μήνες
- Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου & εκτός ψυγείου
- Κατανάλωση μέχρι 25/01/2022
- Βάρος: 4 Kg περίπου
Το ισπανικό Jamon, από την εταιρία Leyenda Serrana, είναι 100% χειροποίητο και προέρχεται από επιλεγμένη ράτσα χοίρων με περίοδο ωρίμανσης 8-10 μήνες. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και εκτός ψυγείου και περιλαμβάνει παραδοσιακή ξύλινη βάση κοπής και μαχαίρι.
Οδηγίες Συντήρησης:
Eίναι πολύ σημαντικό να αποθηκεύσετε το λίπος κάλυψης που έχουμε αφαιρέσει από το κομμάτι. Αυτό είναι ένα λίπος που δεν τρώμε και πρέπει να το αφαιρέσουμε, είναι το κάτω στρώμα, το λίπος που είναι ακριβώς πάνω από το άπαχο κρέας.
1. Παίρνουμε λίπος και το τρίβουμε αργά πάνω στην επιφάνεια του καθαρού κρέατος. Αυτή η δράση θα βοηθήσει στη διατήρηση του ζαμπόν, αποφεύγοντας την αφυδάτωση και την οξείδωση.
2. Καλύψτε το ζαμπόν:
- Εάν θέλουμε να φάμε περισσότερο ζαμπόν σε 24-48 ώρες: Μπορούμε να καλύψουμε την επιφάνεια του κρέατος με μεμβράνη και αφού την έχουμε τρίψει με το λίπος. Δεν χρησιμοποιούμε αυτήν τη μέθοδο περισσότερο από 48 ώρες επειδή μπορεί να μεγαλώσει κάποια μούχλα.
- Εάν δεν θέλουμε να φάμε περισσότερο ζαμπόν για λίγο: Μπορούμε να καλύψουμε την επιφάνεια της κοπής με το λίπος μετά το τρίψιμο και τελικά να καλύψουμε την επιφάνεια με ένα μαύρο βαμβακερό πανί. Εάν το πανί είναι αδιαφανές, πολύ καλύτερα, γιατί αυτό αποτρέπει τη διείσδυση του φωτός και τα προβληματικά έντομα.
3. Κόψτε ξανά το ζαμπόν: Πρέπει να αφαιρέσουμε το λίπος και το πανί ή το φιλμ και να ενυδατώσουμε ξανά την περιοχή με το λίπος που είχαμε σώσει.
Διατροφική αξία (ανά 100 g):
- Θερμίδες: 259
- Λιπαρά: 15.6 g
- Κορεσμένα λιπαρά: 5.8 g
- Υδατάνθρακες: 0.6 g
- Αλάτι: 4.11 g
- Πρωτεΐνη: 29.1 g
- Ζάχαρη: 0.5 g
Χαρακτηριστικά:
- Επιλεγμένη ράτσα χοίρων
- 100% χειροποίητο
- Παραδοσιακή ξύλινη βάση κοπής και μαχαίρι (ενδέχεται να διαφέρει από την βάση της φωτογραφίας)
- Περίοδος ωρίμανσης: 8-10 μήνες
- Κατανάλωση μέχρι 25/01/2022
- Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου & εκτός ψυγείου
- Περιεχόμενα: Serrano χοιρινός ώμος, αλάτι, Ε-252, Ε-250 και Ε-331
- Αριθμός Ισπανικού Υπουργείου Τροφίμων 10.00003028/M
- Συσκευασία Vacuum
Το προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την SPM Network.
Barcode: 8436533730619